Campo Alegre

Asc. AMIGOS DE ACAMPADA

 

Home

 

Faciliteiten

 

Mini camping

 

Casita

 

Chalet

 

Tipi

 

Mobile home

 

Omgeving

 

Foto galerij

 

Tarieven

 

Over ons

 

Gastenboek

 

Kampeerplaats

 

Contact

De tipi’s zijn van alle gemakken voorzien en hebben een betonnen vloer, normale bedden met lattenbodems en goede matrassen. U ligt dus niet op de grond maar in een normaal bed op pootjes en dus net zo comfortabel als in uw eigen bed thuis! Ook is er een mogelijkheid om een kinderbed bij te plaatsen. Indien u dit wenst verzoeken wij u om dit aan ons door te geven.

Naast de ruime slaapplaatsen beschikken de tipi’s over meerdere goede opbergmogelijkheden. Bij iedere tipi’s staat een klein buiten keukentje met hierin alle dagelijkse benodigheden zoals gascomfort, ijskastje, pannen, borden, bestek, glazen etc. Voor de tipi staat tevens een robuuste ruime picknicktafel. Uw auto kan op de parkeerplaats, vlak bij de tipi, geparkeerd worden.

Vlak bij de tipi bevinden zich de sanitaire voorzieningen. Goede sanitaire voorzieningen zijn belangrijk voor een onbezorgde vakaantie. Aan de toiletten en douches hebben wij dus ook veel aandacht besteed. Wij hebben apart van de douches afgescheiden, twee toiletten met een wastafeltje. In een andere afgescheiden ruimte hebben wij twee zeer ruime douches ter beschikking.
Ook zijn er twee wastafels met een grote spiegel..

De magie van de tipi moet u echter zelf komen ervaren!


Voor deze magische tipi’s, gelden de onderstaande aantrekkelijke tarieven
De tipi, beter bekend als indianentent of wigwam, biedt u de mogelijkheid om op bijzondere en unieke wijze te overnachten.
De tipi’s op ons zeer ruime kampeerterrein zijn naar orgineel Indiaans model. Vroeger werden ze gemaakt van met peesdraad aan elkaar genaaide huiden en sliepen de mensen ook op deze huiden. In het midden van de tipi was een kleine vuurplaats voor warmte en om het eten
op te bereiden.

Onze volledig ingerichte tipi’s kunnen eigenlijk het beste worden omschreven als;
een luxe vorm van kamperen
waarbij u zelf veel minder zorgen heeft zodat
u volop van uw verblijf kunt genieten.

Het slapen in een tipi of wigwam is een geweldige ervaring Het doek is van geïmpregneerd water-dicht katoen en polyester.
De deur van de tipi is rond en hoort volgens traditie naar het oosten gericht te zijn …...
naar de opkomende zon.
De tipi kan aan de bovenkant voor een groot gedeelte open. De temperatuur in de tipi is aangenaam doordat er continue een lucht-circulatie aanwezig is en het doek van de tipi zorgt in de zwoele Spaanse zomers ook voor
een zeer welkome koele overnachting.
Wij hebben twee verschillende soorten tipi’s, de Tipi Grande en de Tipi Mayor. De tipi Grande is met een doorsnee van 5 meter geschikt voor 1-4 personen en de tipi Mayor is, met een doorsnee van 6 meter geschikt voor 5-6 personen.
We heten niet voor niets ¨Campo Alegre¨en wij willen er dan ook alles aan doen om u als gast te laten genieten van een ontspannen en natuurlijk vrolijke vakantie. Nu zijn er zo van die dingen die ook op vakantie moeten gebeuren waar we niet altijd evenveel zin in hebben. Om het u zo makkelijk mogen te maken bieden wij u de beschikking over twee volledig uitgeruste binnenkeukens aan.
Wat betekend dat voor u?
Dat u, in een mooie goed uitgeruste keuken met vierpit gasfornuis, warm water en alle voorkomende keukenbenodigheden op gemak en met alle comfort uw eten kunt bereiden. In de daarvoor bestemde kastjes vindt u bestek, borden, pannen en alles wat u zoal nodig heeft. Hiermee hopen wij deze noodzakelijke dagelijkse beslommeringen tot een prettige, gezellige gebeurtenis te maken.

Wij bieden u met onze volledig ingerichte tipi´s een unieke en luxe vorm van kamperen aan.

Onderstaande foto is om u een idee te geven van de grootte, en daarmee ook de ruimte, in de tipi!

 

         Copyright                               Links                               Disclaimer                               Contact

Klik hier voor meer informatie en/of reservering

 

 

 

 

 

Meer foto´s?

Klik hier

Tienda india
Tipi
Tepee

Verder is het goed om te weten dat u niet ineens voor onverwachtse financiële verrassingen komt te staan omdat de tarieven voor de Tipi´s inclusief wekelijks schoon bedlinnen, dekbedden, kussens, keukendoek, handoekken (geen badlakens), gas (om te koken), water en elektriciteit zijn. Om het onze gasten zo makkelijk mogelijk te maken bieden wij, tegen een kleine vergoeding, het gebruik van strandlakens aan.Voor de allerkleinsten is er de mogelijkheid tot het huren van een kinderbedje en/of kinderstoel.Bij vertrek dient de Tipi naar alle redelijkheid schoon achter gelaten te worden.

 

Klik hier voor de voorwaarden voor deze unieke tipi´s.