Campo Alegre

Asc. AMIGOS DE ACAMPADA

 

Home

 

Faciliteiten

 

Mini camping

 

Casita

 

Chalet

 

Tipi

 

Mobile home

 

Omgeving

 

Foto galerij

 

Tarieven

 

Over ons

 

Gastenboek

 

Kampeerplaats

 

Contact

Asocación Amigos de Acampada Campo Alegre c.q. www.campoalegresax.com besteedt uiterste zorg aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van de inhoud van website, links en mailberichten.

Het is echter mogelijk dat de inhoud verouderd, incompleet en/of incorrect is. Aan de inhoud van onze website; www.campoalegresax.com, links en mailberichten kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

 

Asociación Amigos de Acampada Campo Alegre kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen

van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de aangeboden informatie op haar website, , facebook, media, links en mailberichten.

 

Het is mogelijk dat via de internetsite, mailberichten of correspondentie van Asociación Amigos de Acampada Campo Alegre toegang wordt geboden tot internetsites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden. Asociación Amigos de Acampada Campo Alegre kan evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van deze informatie.

 

         Copyright                               Links                               Disclaimer                               Contact

Disclaimer
Disclaimer ingles