Campo Alegre

Asc. AMIGOS DE ACAMPADA

 

Home

 

Faciliteiten

 

Mini camping

 

Casita

 

Chalet

 

Tipi

 

Mobile home

 

Omgeving

 

Foto galerij

 

Tarieven

 

Over ons

 

Gastenboek

 

Kampeerplaats

 

Contact

Samen staan wij sterk voor een .......
aangename en vrolijke vakantie voor iedereen!

Accommodaties zijn op de dag van aankomst beschikbaar vanaf 15:00. Bij aankomst bent u verplicht om eerst in te checken met uw paspoort of identiteitskaart. Op de dag van vertrek heeft u tot 11:00 de tijd om uw accommodatie netjes achter te laten. Indien dit niet het geval is wordt er € 35,= in rekening gebracht. Bij eerder vertrek wordt geen restitutie verleend.

Bij annulering 30 dagen voor aankomst datum bedragen de annuleringskosten 35%. Daarna berekenen wij 100%. Wij raden onze gasten aan om een annuleringsverzekering af te sluiten.

Uw bezoekers zijn van harte welkom maar dienen zich bij aankomst te alle tijde eerst te melden, in te schrijven en de betaling te voldoen.

Huisdieren zijn, indien vooraf aangemeld, toegestaan. Op de voorwaarde dat ze zijn aangelijnd en begeleid worden tot buiten de camping voor hun behoeften.

Barbecueén is alléén toegestaan in de door ons ter beschikking gestelde barbecue. Het opsteken van vuur is verboden.
Iedereen dient alle deurtjes van het zwembadhek te sluiten en kinderen mogen NIET zonder begeleiding van een volwassene binnen het zwembadhek verblijven.

Het hoofdhuis, bijbehorend terras en afgescheiden tuin is privé terrein. Indien u ons niet treft op het terrein en de bar gesloten is en/of wij privé zitten, kunt u voor dringende gevallen gebruik maken van de bel bij de deur van de bar of op telefoonnummer 0034 635 363 008. Wij leven volgens het Spaanse ritme en trekken ons tijdens de siësta even privé terug, wij vragen om uw begrip hiervoor.

Het is niet toegestaan onze hond Jessy toe te laten in uw tent, caravan of camper of commando´s te geven (hieronder valt ook een stok weggooien). Jessy blijft doorgaan en loopt zijn poten tot bloedens toe open met alle gevolgen van dien. Het is verboden om Jessy en onze andere dieren wat dan ook te eten te geven. Het hele jaar door hebben wij gasten en wij verzoeken u dringend dit te respecteren. Alleen onze kippen, zij lusten alles en uw keukenafval is een ware feestmaaltijd voor hen!

In uw accommodatie kunt u gebruik maken van alle aanwezige elektrische apparaten. U kunt uiteraard ook uw eigen mobiel en/of laptop opladen en gebruiken. Indien u andere elektrische apparaten wenst te gebruiken verzoeken wij u om dit vooraf met ons te bespreken maar ten alle tijde kenbaar te maken. Een elektrische deken, airconditioning en elektrische verwarming zijn absoluut NIET toegestaan. Wij bieden u de mogelijkheid om een gasverwarming van ons te gebruiken. Vraag ons naar de voorwaarden. Wilt u een speciaal geval bespreken of heeft u een vraag, laat het ons weten.

Als het douche en/of keukenwater kouder wordt, meldt dit dan tijdig zodat wij de gasflessen kunnen omwisselen.
De handdoeken welke wij u ter gebruik aanbieden zijn geen badlakens en zijn dus niet voor gebruik op de ligstoelen bij het zwembad, het strand of een andere locatie.

De indianen waren er bedreven in.... maar het is niet toegestaan om rooksignalen door roken, kaarsjes of welk vuur dan ook vanuit de tipi, naar andere kampen door te sturen. De touwen van de tipi´s zijn niet bestemd als waslijn.

I.v.m. ongenodigde gasten (wilde dieren) verzoeken wij u om uw afval hoog en afgesloten op te bergen, eventueel verzwaard door een steen. Afval ten alle tijde in vuilniszakken in de container deponeren dus geen los afval.

Mocht u iets signaleren dat kapot is of niet compleet dan verzoeken wij u vriendelijk om dit aan ons te melden zodat wij dit kunnen repareren of vervangen.

De eigenaars en/of medewerkers van Campo Alegre zijn niet verantwoordelijk voor ongelukken binnen het grondstuk van Campo Alegre. Door het betreden van het terrein doen kampeerders en/of bezoekers uitdrukkelijk afstand van enig recht op vergoeding.

Zoals u ziet zijn het geen bijzondere dingen maar dingen die zelfs vanzelfsprekend zijn. Indien deze regels
niet worden nageleefd zijn wij genoodzaakt maatregelen te nemen welke uiteindelijk kunnen resulteren in het, op
ons verzoek, verlaten van het park zonder restitutie van de reeds door u betaalde kosten. Natuurlijk hopen wij echter op een normale handhaving van de regels zodat iedereen kan genieten van een prettig en veilig verblijf. Mochten er nog vragen zijn schroom niet om deze te melden. Wij wensen u een bijzonder aangenaam en prettig verblijf.

 

         Copyright                               Links                               Disclaimer                               Contact

 

         Copyright                               Links                               Disclaimer                               Contact

Voorwaarden Accomodaties
Conditions Accomodation