Campo Alegre

Asc. AMIGOS DE ACAMPADA

 

Home

 

Faciliteiten

 

Mini camping

 

Casita

 

Chalet

 

Tipi

 

Mobile home

 

Omgeving

 

Foto galerij

 

Tarieven

 

Over ons

 

Gastenboek

 

Kampeerplaats

 

Contact

Deze caravan met zeer ruime vaste voortent kun je eigenlijk geen caravan meer noemen.

De vergelijking met een vakantiehuisje wordt makkelijk doorstaan. De zeer ruime vaste voortent heeft een super gezellige zithoek met bank, stoelen en salontafel maar ook is er een eethoek en zelfs een vaste L-vormige keuken met gasfornuis, ijskast en alle dagelijkse keukenbenodigdheden. De voortent is zelfs voorzien van een glazen schuifpui en glazen ramen met verduistering en gordijnen waardoor u deze super kunt door luchten en deze in de zomer zeer koel is. Voor de wat frissere periode is er de mogelijkheid van het huren van een kachel waarmee het heel snel comfertabel warm is.

 

Door de zeer luxe en ruime voortent wordt de caravan zelf alleen gebruikt als slaapvertrek en heeft hierdoor enorm veel ruimte voor het opbergen van uw persoonlijke bezittingen. Er is een heerlijk twee- en éénpersoonsbed in een aparte afgesloten ruimte. Tevens is er een goede slaapbank met lattenbodem voor 2 personen extra waardoor u met vijf personen kunt verblijven. Een verblijf in deze luxe mobilhome zorgt ervoor dat u van de gezellige sfeer van een camping kunt genieten met het conform van een vakantiehuis.

De mobilhome en caravan staan op een zeer ruime plaats met grind en vele planten. U heeft dus eigenlijk een privé tuintje met comfortabele tuinstoelen waarbij u kunt genieten van vrij uitzicht op de bergen en het heerlijke Spaanse klimaat met gemiddeld 320 dagen per jaar zon.

 

Zowel de mobilehome als de caravan hebben de beschikking over een eigen cassette toillet maar de overige sanitaire voorzieningen liggen zeer dichtbij. Wij vinden goede sanitaire voorzieningen belangrijk voor een onbezorgde vakantie. Aan de toiletten en douches op onze mini camping hebben wij dan ook veel aandacht besteed. Wij hebben apart van de douches afgescheiden, twee toiletten met een wastafeltje. Onze toiletten zijn voorzien van toiletpapier en u hoeft dus niet met uw eigen toiletpapier over de camping te lopen. In een andere afgescheiden ruimte hebben wij twee zeer ruime douches ter beschikking. Wij bieden standaard warm water aan en u heeft dus geen douchemuntjes nodig. Ook zijn er twee wastafels met een ruime spiegel. Wij bieden onze gasten ook de mogelijkheid om hun wasgoed te laten wassen. Voor de allerkleinsten is er de mogelijkheid tot het huren van een kinderbedje en/of kinderstoel.

 

Voor deze compleet ingerichte caravan en zeer luxe mobilhome gelden

de hieronder genoemde aantrekkelijke tarieven;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verder is het goed om te weten dat u bij ons niet ineens voor onverwachtse financiële verrasingen komt te

staan omdat de bovengenoemde tarieven incl. bedlinnen, dekbedden, kussens, keukendoek, handoekken,

gas (koken), water en electriciteit zijn. Om het onze gasten zo makkelijk mogelijk te maken bieden wij, tegen

een kleine vergoeding, het gebruik van strandlakens aan.

Bij vertrek dient de mobilhome en caravan naar alle redelijkheid schoon achter gelaten te worden.

 

Klik hier voor de voorwaarden van deze mobilhome en caravan.

 

 

         Copyright                               Links                               Disclaimer                               Contact

 

Meer foto´s?

Klik hier

Casa movíl
Mobile home
Mobile home

De caravan beschikt over een ruime voortent die compleet is ingericht voor een aangenaam verblijf. De comfortabele voortent is voorzien van een bank voor heerlijk zitcomfort, gasfornuis, ijskast en een kastje met alle keuken benodigdheden zoals pannen, borden, glazen, bestek etc. Ook is er een glazen schuifpui en gordijnen voor de ramen waardoor u de voortent lekker door kunt luchten maar ook de zon en daarmee de warmte buiten kunt houden. Voor de wat frissere periode is er de mogelijkheid van het huren van een kachel waarmee het heel snel comfortabel warm is in de voortent.

 

 

Door de ruime en compleet ingerichte voortent wordt de caravan zelf volledig gebruikt als slaapvertrek wat uiteraard ten goede komt aan de opbergmogelijkheden van uw persoonlijke bezittingen waar meer dan voldoende ruimte voor is. De caravan beschikt over twee 2-persoonsbedden die van elkaar afgesloten kunnen worden door middel van een schuifdeur. Dit maakt de caravan zeer geschikt voor gezinnen. Er is een slaapbank voor een eventueel vijfde persoon. Indien u echter met twee personen in de caravan verblijft heeft u ook een heerlijke zithoek in de caravan zelf.

Klik hier voor meer informatie en/of reservering