Campo Alegre

Asc. AMIGOS DE ACAMPADA

 

Home

 

Faciliteiten

 

Mini camping

 

Casita

 

Chalet

 

Tipi

 

Mobile home

 

Omgeving

 

Foto galerij

 

Tarieven

 

Over ons

 

Gastenboek

 

Kampeerplaats

 

Contact

Asc. Amigos de Acampada Campo Alegre betekend vrienden van het kamperen op het terrein van de vrolijkheid. De camping ligt rustig en idyllisch in de Vinalope Vallei op ongeveer 3 kilometer van het dorp Sax in de Costa blanca in Spanje.  

Het kampeerterrein is 1,5 ha groot en is fraai gelegen aan het eind van een eigen en doodlopende weg op
500 meter hoogte tussen de amandel- en olijfboom-gaarden in. Rustiek kamperen hier in de Costa Blanca betekent nog veel rust en ruimte om te wandelen, fietsen of heerlijk te ontspannen.

Op de camping komen in het hoogseizoen veel families met kinderen. Er is een lekker zwembad met heerlijke ligbedden er omheen, een leuke speeltuin maar ook een dartbord, jeu de boullebaan en tafeltennistafel en voor de kleintjes een heerlijk klein poedelbadje.

In het overige seizoen daarentegen zijn er veel mensen zonder kinderen, die van hun rust willen genieten. Voor deze levensgenieters zijn er veel wandel-, fiets- en auto tochten en een enorme hoeveelheid aan fraaie en bijzondere bezienswaardigheden in de omgeving.

Huisdieren zijn bij ons van harte welkom, mits aangelijnd en altijd in overleg!

Voor wie de kust wil opzoeken is het goed om te weten dat u zich op slechts een half uurtje afstand bevindt van de prachtige, natuurlijk en fijnzandige stranden, toegekend met de blauwe vlag van de Europeese Unie voor de kwaliteit van het  zeewater.
Naast de vele gezellige badplaatsen vindt u ook vele attracties die u kunt bezoeken, in de vorm van thema- parken, waterpretparken en safari- of dierenparken.
Hiermee bieden wij u een vakantie aan in het hart van de prachtige natuur van het echte Spanje maar met alle mogelijkheden om van de prachtige stranden en/of toeristische activiteiten te kunnen genieten.
Naast alle faciliteiten die wij voor jong en oud op onze mini camping aanbieden vinden wij het belangrijk dat u goede sanitaire voorzieningen tot uw beschikking heeft zodat u kunt genieten van een onbezorgde vakantie.

Aan de toiletten en douches op onze camping hebben wij dus ook veel aandacht besteed. Wij hebben apart van de douches ook twee toiletten met een wastafeltje. Onze toiletten zijn voorzien van toiletpapier en u hoeft dus niet met uw eigen toiletpapier over de camping te lopen.

In een andere afgescheiden ruimte hebben wij twee zeer ruime douches ter beschikking. Wij  bieden standaard warm water aan en u heeft dus geen douchemuntjes nodig. Ook zijn er twee wastafels met een ruime spiegel.  

Wij bieden onze gasten ook de mogelijkheid om hun eigen wasgoed te laten wassen.

Ook is er een speciale loosplaats (biologisch) om de cassette van uw caravan of camper te legen en schoon te maken.
Extra luxe voorzieningen;
We heten niet voor niets “Campo Alegre” en wij willen er dan ook alles aan doen om u als kampeerder te laten genieten van een ontspannen en natuurlijk ook vrolijke vakantie. Nu zijn er zo van die dingen die ook op vakantie moeten gebeuren. Om het u als kampeerder zo makkelijk mogelijk te maken bieden wij u de beschikking over twee volledig uitgeruste keukens aan.

Wat betekend dat nu voor u?
Dat u, in een mooie goed uitgeruste keuken met vierpits gasfornuis, magnetron, vaatwasser, warm water en alle voorkomende keukenbenodigdheden, op alle gemak uw eten kunt bereiden. In de daarvoor bestemde kastjes vindt u bestek, borden, pannen en alles wat u zoal nodig. U hoeft dus niet heen en weer te lopen met allerlei keuken spulletjes want deze kunt u na afloop in de keuken afwassen en direct weer opbergen voor een volgende keer.

Hiermee hopen wij de dagelijkse beslommeringen tot een prettige en natuurlijk vrolijke gebeurtenis te maken. Gebruik van deze keukens met warm water, gasfornuis, magnetron, vaatwasser en alle voorkomende keukenbenodigdheden stellen wij u graag geheel gratis ter beschikking.
Gemiddeld 320 dagen per jaar zon!

 

         Copyright                               Links                               Disclaimer                               Contact

 

Meer foto´s?

Klik hier

Mini camping
Mini camping
Mini Camping