Campo Alegre

Asc. AMIGOS DE ACAMPADA

 

Home

 

Faciliteiten

 

Mini camping

 

Casita

 

Chalet

 

Tipi

 

Mobile home

 

Omgeving

 

Foto galerij

 

Tarieven

 

Over ons

 

Gastenboek

 

Kampeerplaats

 

Contact

De casita is een nostalgisch Spaans plattelandshuisje dat temidden van de vele omringende olijf- en amandel-gaarden ligt. Van oudsher werd de casita gebruikt door mensen die op reis waren om in te overnachten met hun paarden. Het vuurtje onder de schouw zorgde ervoor dat zowel mens als dier het behaaglijk warm hadden in de wat killere winternachten.

Voor u is de casita een heerlijk knus Spaans vakantie-huisje voor vier (maximaal vijf) personen met nog vele nostalgische en karakteristieke kenmerken, zoals het houten balkenplafond maar ook de houten steunbalken boven ramen en deuren, een heuse bedstee en natuurlijk de knusse houtkachel onder de schouw in de woonkamer.

Ook al is de casita van oorsprong een oud plattelands-huisje, het is met behoud van de karakteristieke details geheel aangepast aan de wensen van deze tijd. Zo is er een gezellige knusse woonkamer met een houtkachel.
In de zijwand van de woonkamer is een heuse bedstee die met de afmetingen van een normaal tweepersoonsbed dan ook vele malen ruimer is dan de oorspronkelijke oude bedstee van vroeger. Naast de bedstee is er nog een aparte slaapkamer met hierin een twee-persoons en een éénpersoons bed.
Naast de aparte slaapkamer bevindt zich de badkamer die is voorzien van een toillet, een fijne ruime douche en een wastafel met spiegel en kastje voor uw persoonlijke spulletjes.
Ook is er een volledig ingerichte keuken aanwezig met hierin alle dagelijkse benodigdheden zoals gasfornuis, koelkast met vriesvak, afdruiprek, kookpannen, koekenpan, borden, schaaltjes, galzen, koffiezetmogelijkheid etc. Maar ook is gedacht aan zaken als; vliegenmepper, bezem, stoffer en blik, droogrekje met knijpers, schoonmaakdoekje, schuursponsje, afvalemmer en alle ramen zijn voorzien van horrengaas.

Buiten voor de Casita staat een zitje met vijf stoelen. De auto kan dichtbij het huis geparkeerd worden. En op zo´n 50 meter afstand vindt u een lekker verkoelend zwembad met heerlijke ligbedden, en een schaduwrijk terras waar u kunt genieten van lekkere drankjes en snacks. Kortom; rust, ruimte en ontspanning op onze kleine rustieke camping ¨Campo Alegre¨.

Voor dit nostalgische  Spaanse plattelandshuisje, de Casita, gelden de hieronder genoemde aantrekkelijke tarieven;

Verder is het goed om te weten dat u niet ineens voor onverwachtse financiële verrassingen komt te staan omdat de tarieven voor de Casita inclusief wekelijks schoon bedlinnen, dekbedden, kussens, keukendoek, handoekken, gas (om te koken en warm water), water en electriciteit zijn. Om het onze gasten zo makkelijk mogelijk te maken bieden wij, tegen een kleine vergoeding, het gebruik van strandlakens aan. Voor de allerkleinsten is er de mogelijkheid tot het huren van een kinderbedje en /of kinderstoel. Bij vertrek dient de Casita naar alle redelijkheid schoon achter gelaten te worden.

Klik hier voor de voorwaarden voor de nostalgische Spaanse Casita.
Prijzen Casita voor 5 personen max.
Per dag
Per week
Januari, Februari, Maart, April, November en December

€  49,=

€  299,=
Mei, Juni, September en Oktober
€  62,=
€  375,=
Juli en Augustus
€  90,=
€  549,=
Schoonmaakkosten &
linnengoed verplicht
€  50,=
€     50,=

 

         Copyright                               Links                               Disclaimer                               Contact

Klik hier voor meer informatie en/of reservering

 

 

 

 

 

Meer foto´s?

Klik hier

Casita
Casita
Casita